Vodafone Mobile Connect Lite consists of two components.

· A main client window that is the primary interface for the user.
· Vodafone Mobile Connect Lite koostuu kahdesta komponentista. Pääikkuna on pääasiallinen käyttöliittymäohjelmisto.

Toinen komponentti sijaitsee Windowsin ilmaisinalueella ja sitä osoittaa alla esitetty Vodafone-kuvake, joka sijaitsee näytön oikeassa alakulmassa.

VMC Lite embim1 Kokoonpano

Ilmaisinaluesovellus on tuotteen perusta, ja se tukee käyttöliittymäohjelmiston toimintaa. Ohjelmiston toiminta on riippuvainen tämän komponentin toiminnasta, mutta ei päinvastoin. Lisätietoja komponenttien toiminnasta on jäljempänä tässä asiakirjassa.

 

Tuotteen asetusten määrittämiseen tarvitaan vain vähän käyttäjän toimia. Tuote muodostaa automaattisesti yhteyden ensimmäiseen tietokoneessa havaitsemaansa matkaviestimeen. Jos haluat käyttää jotakin toista laitetta, toimi seuraavasti.

 

1.        Kytke laite, jota haluat käyttää modeemina (ja odota, että Windows havaitsee laitteen).
2.        Valitse Laitehallinta.
3. Valitse laite Laitehallinta-ikkunasta.
4. Valitse pääikkunasta Yhdistä.

 

Asetusten määrittämiseen voi sisältyä muitakin vaiheita, koska verkkoasetukset on ehkä valittava tai käyttäjän on ehkä annettava jostakin laitteesta lisää tietoja.

Jos haluat käyttää juuri valitsemaasi laitetta oletuslaitteena, napsauta Oletus-valintaruutua. Tällöin sovellus käyttää laitetta oletuslaitteena (jos järjestelmä havaitsee laitteen) ja muodostaa yhteyden automaattisesti tähän laitteeseen seuraavalla käynnistyskerralla.

Kokoonpano