Start at den installerede software

Under softwareinstallationen er der blevet oprettet et element i menuen Programmer og en genvej på skrivebordet, som gør det muligt for brugeren at starte Vodafone Mobile Connect Lite.

 

Afhængigt af hvordan startindstillingerne er blevet sat (se Start - Manual start er sat som standard) vil Vodafone Mobile Connect Lite starte automatisk, når Windows indlæses, eller brugeren skal starte programmet manuelt enten fra ikonen på skrivebordet eller programmenuen. Som standard skal du starte programmet manuelt, første gang det anvendes?.

Programmet vil blive startet, og under forudsætnung af at der er tilsluttet en understøttet enhed til pcen, vil softwaren automatisk tilslutte denne enhed.

 

Start af den integrerede software

Når enheden tilsluttes pcen, vil der være adgang til dens USB-disk. Når programmet er genkendt af Windows, vil Vodafone Mobile Connect Lite efter nogen tid blive indlæst og køre. Bemærk: Det er en forudsætning, at automatisk afspilning af cd ikke er deaktiveret på den specifikke pc.

 

Hvis programmet kører, kan dette ses ved, at der vises et Vodafone ikon i Windows-meddelelsesområdet.

 

For at verificere kan du køre musen hen over ikonet, og navnet vil blive vist.

VMC Lite  img2 Start af Vodafone Mobile Connect Lite

Systray-ikonet viser et grønt flueben for at angive, at det er tilsluttet en telefon eller andet forbundet modem. På nogle enheder (med kun én “com port”), forsvinder det grønne flueben, når der er oprettet en netværksforbindelse. På andre enheder (med “dual com ports”) forsvinder det grønne flueben ikke, selvom en netværksforbindelse er oprettet.

 

Hvis klienten ikke er synlig, skal du højreklikke på musen, mens du peger på ikonet, og der vil blive vist en menu.

Hvis du vælger Start klient, vil klientprogrammet komme frem se Start klient

Start af Vodafone Mobile Connect Lite